Новини

Гінекологічне омолодження: переваги та особливості процедури

Гінекологічне омолодження — лазерне лікування вульвовагінальних порушень, що застосовується в усьому світі. Його рекомендують провідні акушери-гінекологи та фахівці естетичної медицини. Воно допомагає поліпшити якість інтимної близькості та позбутися проблем, що доставляють дискомфорт у повсякденному житті.

Переваги гінекологічного омолодження

Лазерні технології давно використовуються в гінекології. Спочатку їх застосовували в хірургічних операціях, потім — у малоінвазивних процедурах, а наразі — в естетичній гінекології. Завдяки лазерам нового покоління стало можливим гінекологічне омолодження, що усуває наслідки після пологів і вікових змін.

Після курсу лазерного вагінального омолодження спостерігається:

  • видалення післяпологових рубців;
  • підвищення пружності та еластичності стінок піхви;
  • стимуляція вироблення вагінального секрету;
  • звуження піхви;
  • підвищення чутливості ерогенних зон.

Гінекологічне омолодження допомагає позбутися різних урогенітальних захворювань. Лікування лазером радять, коли діагностовано опущення стінок піхви, стресове нетримання сечі, вульвовагініт, сухість піхви або атрофія слизової. Про це говорить експертка телеканалу СТБ і ведуча проєкту «Я соромлюсь свого тіла». Думку Людмили Шупенюк щодо лікування атрофічних змін піхви можна прочитати в блозі компанії AlfaSpa — офіційного дистриб’ютора провідних виробників лазерного обладнання для гінекологічного омолодження.

Як проводиться лазерне інтимне омолодження

Гінекологічне омолодження можна пройти в клініках естетичної медицини України. Технологія нова, але має хороший результат. Процедуру проводять амбулаторно, без наркозу й місцевої анестезії. Пацієнтка не відчуває болю та дискомфорту. Під час процедури:

  • гінеколог вводить у вагіну стерильну насадку — маніпулу лазера;
  • вмикає лазерний апарат для гінекологічного омолодження;
  • імпульси лазеру впливають на стінки піхви, завдяки чому активно виробляється колаген, слизова зволожується, покращується кровопостачання в інтимній зоні.

Поліпшення у своєму стані жінка може побачити після першої процедури. Але щоб домогтися стійкого ефекту, потрібно пройти курс лазерного гінекологічного омолодження. Через кілька місяців оновляться тканини, завдяки чому покращиться інтимне життя.

Гінекологічне омолодження можна проходити з метою лікування та профілактики захворювань жіночої статевої системи. Його радять жінкам після пологів та менопаузи, якщо немає онкологічних, вірусних та інфекційних захворювань.

Нетребич Анастасія

Анастасія - співзасновник інтернет-видання "Врода та Мода" та досвідчений підприємець у сфері моди та краси. Вона має багаторічний досвід роботи у цій галузі, включаючи управління магазином жіночого одягу USAshop.ks у Херсоні. Анастасія відома своїм глибоким розумінням модних трендів та зобов'язана підтримувати високі стандарти якості та надійності у своїх публікаціях.

Читайте також

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button